Home

Kate winslet elete

Kate Elizabeth Winslet 1975. október 5-én látta meg a napvilágot az angliai Readingben.Igazi színészcsaládból származik, ugyanis édesapja (Roger John Winslet) és két lánytestvére (Anna és Beth) egytől egyig színpadi színészek.Már fiatalon is színésznő szeretett volna lenni, szülővárosában kezdte próbálgatni szárnyait a Reading Repertory Theatre-ben, majd később. Az Oscar-díjas színésznőnek sok-sok rosszindulatú ellendrukkerrel kellett megküzdenie karrierje hajnalán. A Titanic a csúcsra repítette Kate Winslet már a kilencvenes évek első felétől kezdve szerepel mozifilmekben (1994-ben Peter Jackson Mennyei teremtmények című alkotásában debütált), ám a bombasikert az 1997-es Titanic hozta meg számára A ma 45 éves Kate Winslet a legszebb emberek és a legtehetségesebb színésznők egyike, megannyi díj (91 db, 1 Oscar, 3 Golden Globe) boldog tulajdonosa, háromgyerekes anyuka, aki éppen a 3. férjével próbálkozik. Az Oscarját az illemhelyen tartja, az Egy makulátlan elme örök ragyogása a kedvenc saját filmje Kate Winslet élete alakítását hozta - A Titanic sztárja új oldalát mutatta meg. Írta: Lakatos Melinda. 2021.04.30. Az Oscar-díjas színésznő az Easttowni rejtélyek főszereplőjeként megmutatja, hogy mennyire inspiráló játékot tud nyújtani egy sorozat meghatározó karektereként. hirdetés Kate Winslet roppant fiatal volt, amikor felbukkant a Titanic című filmben. Bár a közönség hamvas, bájos arccal ismerte meg, a színésznő nem próbálja meg kétségbeesetten elhitetni az emberekkel, hogy azóta szinte semmit sem változott.Nem ragadt bele az elbűvölő, ártatlan szépség szerepébe, azóta már rengeteg izgalmas karaktert megformált a vásznon, és láthatóan az.

Kate mara starity — kate mara amerikai színésznő

Kate Winslet - Sztárlexikon - Starity

 1. Kate Elizabeth Winslet első nemzetközi sikerét Peter Jackson Mennyei teremtmények című alkotásáért kapta, amelyben egy tizenéves lányt alakított. Winslet számára az áttörést Ang Lee Értelem és érzelem című filmje hozta meg, melyben Emma Thompson és Hugh Grant oldalán játszott, Marianne szerepében. Alakításáért a legjobb mellékszereplőnek járó BAFTA-díjjal.
 2. Kate Winslet új sorozata, az Easttowni rejtélyek, egy remek krimi, ami bárkit le tud kötni hatvan percre. Már egy ideje megy az HBO legújabb sorozata, az Easttowni rejtélyek, és időközben szinkron is érkezett hozzá. Főszerepben Kate Winsletet láthatjuk, aki egy nyúzott nyomozót alakít
 3. (Valószínû, hogy Kate Winslet nem vette komolyan a kertészkedésben való elmerülést, kellett volna neki az élete folyamán, e témában több gyakorlati foglalkozás. Sõt, az 1600-as évek Franciaországának valamelyest korhûbb ábrázolása, - bár ez tudom, nem csekélység, - sem lett volna a filmnek kifejezett hátrányára.
 4. Szereplők: Kate Winslet, Ralph Fiennes, Karoline Herfurth, Bruno Ganz, Alexandra Maria Lara #3. 86 Holiday (2006) (64) (24) romantikus | vígjáték. Netflix. Iris reménytelenül beleszeretett kollégájába, akivel ugyan viszonyt folytatnak, de a férfi nem viszonozza érzéseit. A karácsonyi bulin bejelenti, hogy eljegyezte egy közös..
 5. t én, mégis sokkal jobban hasonlít rám,
 6. A Kate Winslet által megformált nyomozónő egy kicsit emlékeztet elsőre a Fargo című nagyjátékfilm főszereplőjére: eléggé szét van esve, a sorozat első üldözési jelenetében kapásból kibicsaklik a bokája a futástól, a kollégája meg rosszul van egy kis vér látványától. Ezzel az abszurd jelenettel fel is villan a.
 7. Kate Winslet egyébként a magyar Marie Claire-nek is nyilatkozott: a nemrég megjelent 3. lapszámban Köves Gábor készített vele interjút. A színésznő ebben az interjúban is azt hangsúlyozta, hogy Mare karakterének megformálása közben maximálisan a természetességre törekedett

A hírnév átka: így változott pokollá Kate Winslet élete a

A rekorder. Más is köti ehhez a filmhez, ugyanis Kate tart egy egyedi rekordot is. Mindössze kétszer fordult elő eddig, hogy egyazon karakter mindkét megformálóját Oscarra jelölték ugyanazért a filmért és Kate Winslet mindkettőben érintett volt. Először ez a Titanic főszereplőjeként történt, ahol az idős Rose-t alakító Gloria Stuart mellékszerepben volt nominálva. Kate Winslet első csókját egy lánnyal váltotta. Szabados Dániel. 2020.10.05. 12:45. Gyűrűt kapott Leonardo DiCapriótól, az egyik férjét egy lakástűz révén ismerte meg, és nem szereti a cipőket. Ezekről, és még sok már érdekességről olvashatsz cikkünkben a 45. születésnapját ünneplő Kate Winslet kapcsán. 1 Ki tünteti el a tinilányokat a kisvárosban? - Kate Winslet élete alakítását hozza. Az Easttowni rejtélyek szinte még jobb, mint az HBO tavalyi nagy dobása, a Tudhattad volna. szeretlekmagyarorszag.hu 1 hónapja

45 kevésbé érdekes tény a 45 éves Kate Winslet életébő

 1. t vége a jelenetnek, átvedlik önző.
 2. isorozatban Kate Winsletet láthatjuk,
 3. Kate Winslet élete alakítását hozta - A Titanic ehhez képest leányregény. Femcafe. -. 21.04.30 20:33 Bulvár. Az Oscar-díjas színésznő az Easttowni rejtélyek főszereplőjeként megmutatja, hogy mennyire inspiráló játékot tud nyújtani egy sorozat meghatározó karektereként. 1 kapcsolódó hír. Bevezető szöveg megjelenítése

Bejárta a világot a hír, miszerint Kate Winslet az HBO legújabb kultsorozatának főszereplőjeként visszafogottan, ám határozottan visszautasította, hogy utólag digitálisan vékonyabbá vagy fiatalabbá varázsolják a felvételeken annál, mint amennyi idős és ami miatt tökéletesen illik a szerepébe. Ez a kiállás az egészséges test- és önkép mellett különösen azért. HBO. Winslet és Pearce nem most bizonyít először együtt, már tíz évvel ezelőtt is hibátlan párost alkottak a James M. Cain klasszikus noir regényéből adaptált HBO-sorozatban, a Mildred Pierce-ben.A sajtónak bemutatott első öt epizód alapján leszögezhető, hogy nem az Easttowni rejtélyek fogja megújítani a bűnügyi sorozatok világát, de nem hoz szégyent a nagy. Kate Winslet 8 legjobb filmje. Kate Winslet egy Oscar-, és Grammy-díjas, valamint négyszeres Golden Globe-díjas angol színésznő. Már fiatalon is színésznő akart lenni, szülővárosában kezdte próbálgatni a szárnyait a Reading Repertory Theatre-ben, majd később a londoni West Enden is fellépett Kate Winslet felülírhatja eddigi legnagyobb sikereit is. Nyelv és tartalom módosítása Kate Winslet titka egyszerűbb, mint gondolnánk. Grósz Petra követés. 2021.06.16. 07:32. A 45 éves brit színésznő fénye ugyanúgy ragyog, mint húszéves korában. Karrierje azonban sokkal több, mint egy megszeppent, kosztümbe öltözött piros ajkú lány története. A háromgyerekes, Oscar-díjas színésznő annak idején maga.

The Life of David Gale: Directed by Alan Parker. With Kate Winslet, Cleo King, Constance Jones, Kevin Spacey. A man against capital punishment is accused of murdering a fellow activist and is sent to death row Kate Winslet élete alakítását hozta - A Titanic ehhez képest leányregény. Femcafe- 21.04.30 20:33Bulvár. Az Oscar-díjas színésznő az Easttowni rejtélyek főszereplőjeként megmutatja, hogy mennyire inspiráló játékot tud nyújtani egy sorozat meghatározó karektereként A David Gale élete 2003-ban bemutatott amerikai filmdráma Alan Parker rendezésében, Kevin Spacey, Kate Winslet és Laura Linney főszereplésével.. Egy gyilkossággal vádolt egykori egyetemi professzort halálra ítélnek tettéért. Cselekmén A sors, a nagy játékos azonban különös fordulatot tartogatott számára: a férfi most a siralomházban várja saját kivégzését, mert a texasi bíróság halálra ítélte őt egy kolléganője megerőszakolásáért és meggyilkolásáért.Bitsey Bloom (Kate Winslet), a helyi lap újságírója azonnal lecsap a témára. Ám sokkal.

Kate Winslet élete alakítását hozta - A Titanic sztárja új

Kate Winslet úgy mossa a kezeit, mintha az élete múlna rajta. 2020. 03. 29. Aktuális; Kate Winslet; kézmosás; Sharon Stone már nem terpesztene - szupersztárok megbánt képsorai. A mozifilmek kedvelői soha nem felejtik el azokat a képsorokat, amelyekben a világsztárok bevállalták a leginkább hálószobába való jeleneteket. Ők. Ki tünteti el a tinilányokat a kisvárosban? - Kate Winslet élete alakítását hozza. SzMo- 21.04.20 17:14Film. Az Easttowni rejtélyek szinte még jobb, mint az HBO tavalyi nagy dobása, a Tudhattad volna. 1 kapcsolódó hír. Bevezető szöveg megjelenítése. Opciók. Ki tünteti el a tinilányokat a kisvárosban? - Kate Winslet élete.

A hírnév átka: így változott pokollá Kate Winslet élete a Titanic sikere után. 21:46 | Femcafe-Titanic. Az Oscar-díjas színésznőnek sok-sok rosszindulatú ellendrukkerrel kellett megküzdenie karrierje hajnalán. Kapcsolódó hírek. Így néztek ki a Titanic főszereplői a valóságban Kisfiúnak adott életet Kate Winslet. A a 13 éves Mia és a 8 éves Joe után a harmadik apától, Ned Rocknrolltól született baba egy sussexi kórházban, több mint négykilós testsúllyal látta meg a napvilágot. A kisfiú nevét még nem árulták el, de az jó hír, hogy a kicsi nemcsak nagy, de makkegészséges is Az élet állati rövid, most kell élni - mondja a ma 45 éves Kate Winslet. A vitathatatlanul zseniális színésznő néhány könnyed filmtől eltekintve, mindig mély mondanivalóval és remek alakítással ajándékoz meg minket. Ami Amerikának Meryl Streep, az a briteknek Kate Winslet.. Kate Winslet a klasszikus irodalmi és filmes nyomozóhősök archetípusával dolgozik, csak az általa megformált karakter már 21. századi, Me Too utáni, a transzgenerációs elméletek korába beleszületett figura. Nap végén sörrel és pizzával lazít; szimbolikus gesztus, hogy pipa helyett állandóan elektromos cigit szív

A 45 éves Kate Winslet nem egy szokványos szépségnagykövet

 1. Kate Winslet korunk egyik legtehetségesebb amerikai színésznője, aki kiváló alakításai ellenére mégsem kapta meg a neki kijáró figyelmet és elismerést. Egészen mostanáig, a 33 éves sztár ugyanis néhány napja két Golden Globe-díjat vehetett át, ezek után pedig nem véletlenül jósolják neki sokan, hogy februárban.
 2. t gondolnánk. A 45 éves brit színésznő fénye ugyanúgy ragyog,
 3. dig kapunk egy újabb adagot belőle, amit még kevésszer láthattunk, vagy még sohasem. És talán kijelenthetjük azt is, hogy a 45 éves színésznő, ahogy halad előre az életben, úgy kerül egyre komolyabb szerepekbe
 4. denki tudja, hogy Kate Hudsonnak három gyermeke van három édesapától, addig az kevésbé ismert tény, hogy Kate Winslet Kate Winslet színésznő, énekesnő 42cikk 0galéria 1videó Még több róla re is igaz ez az állítás. A színésznőnek ugyancsak három apától születtek meg gyermekei, de ő
 5. Miss Marple-től Kate Winslet új sorozatáig: ők a kedvenc női nyomozóink. Szabados Dániel. 2021.05.05. 14:00. Már fut a képernyőkön az Easttowni rejtélyek című krimisorozat, amiben Kate Winslet leharcolt kisvárosi nyomozóként ered egy környezetét is érintő rejtélyes gyilkosság nyomába
 6. [kapcsolodo]ki-tunteti-el-a-tinilanyokat-a-kisvarosban-kate-winslet-elete-alakitasat-hozza[kapcsolodo] Felajánlotta, hogy kivágják azokat a beállításokat, ahonnan előnytelennek látszik a problémás terület. Ne merd - hangzott erre Winslet lényegretörő válasza
 7. Winslet élete alakítását nyújtja, az Easttowni rejtélyek pedig igazi csemege a True Detective és a Top of the Lake rajongóinak
De Sade márki botrányos élete | Ablak | Donna

Kate Winslet A-tól Z-ig. Onozó Róbert. 2009.01.28. 17:36. Mostanában Kate Winsletről szinte csak Oscar-kontextusban lehet hallani, pedig díjak ide vagy oda, az vitathatatlan, hogy ő a generációja legsokoldalúbb színészi tehetsége. Akár fűzőben, akár zöld hajjal, akár gyilkos tiniként, akár érzéki SS-tisztként - mindig. David Gale (Kevin Spacey) egész életében a halálbüntetés ellen küzdött, egyetemi előadásokat tartott, könyveket írt, felvonulásokat szervezett. A sors, a nagy játékos azonban különös fordulatot tartogatott számára: a férfi most a siralomházban várja saját kivégzését, mert a texasi bíróság halálra ítélte őt egy kolléganője megerőszakolásáért és.

Kate Winslet - PORT

 1. t egy interjút: feladatot. A halálraítélt ugyanis elmeséli neki egész életét - és részletesen vall arról az összeesküvésről, amelynek következtében most halálba küldik
 2. Az Easttowni rejtélyek című sorozat Pennysylvania állam egyik kisvárosában játszódik, ahol egy helyi nyomozó, Mare Sheehan (Kate Winslet) próbál egy gyilkosság végére járni, miközben magánéleti konfliktusainak köszönhetően a saját élete is éppen darabokra hullik szét. Az Emmy-, Grammy- és Oscar-díjas Kate Winslet főszereplésével készült, egyedi atmoszférájú.
 3. t a
 4. Kate Winslet az angliai This Morning c. műsorban mondta el, hogy az ő segítségével összegyűjtött pénzzel tudtak segíteni Gemma Nuttalon, azon a 28 éves fogorvosnőn, akit terhessége első hónapjaiban petefészekrákkal diagnosztizáltak. - A világban történnek csodák, és ez egy közülük - mondta Winslet a műsorban
 5. Easttowni rejtélyek. Az Easttowni rejtélyek című sorozat Pennysylvania állam egyik kisvárosában játszódik, ahol egy helyi nyomozó, Mare Sheehan (Kate Winslet) próbál egy gyilkosság végére járni, miközben magánéleti konfliktusainak köszönhetően a saját élete is éppen darabokra hullik szét. Az Emmy-, Grammy- és Oscar.
 6. Az Emmy-, Grammy- és Oscar-díjas Kate Winslet főszereplésével készült, egyedi atmoszférájú sorozat bepillantást enged egy kicsi és zárt közösség sötét oldalába, egyúttal arra a kérdésre keresi a választ, hogy a családi és a múltbeli tragédiáink mennyire befolyásolhatják a jelenünket
est

[telex.hu] Kate Winslet zseniális nyomozó nagymamaként, aki sosem mond nemet egy üveg sörre Az Easttown-i rejtélyek (eredeti címén: Mare of Easttown) olyan, mintha egy regénysorozat alapján készült volna, mintha minden egyes szereplőjének lenne múltja és jövője azon a hét órán kívül, amit velük töltünk az HBO sorozatában Az Easttowni rejtélyek című minisorozatot az HBO és a wiip koprodukciójában készült. Alkotója, írója, showrunnere és executive producere Brad Ingelsby, rendezője és executive producere Craig Zobel.További executive producerei: Paul Lee és Mark Roybal a wiip részéről, Kate Winslet, Gavin O'Connor, valamint Gordon Gray a Mayhem Pictures részéről Kate Winslet A-tól Z-ig Film 2009.01.29, 00:16 Mostanában Kate Winsletről szinte csak Oscar-kontextusban lehet hallani, pedig díjak ide vagy oda, az vitathatatlan, hogy ő a generációja legsokoldalúbb színészi tehetsége

Kate Winslet azon színésznők táborát erősíti, akiknek valószínűleg mindig előkelő helyük lesz a filmtörténelemben. Winslet három évtizede van a szakmában, ez idő alatt pedig olyan ösvényt sikerült kitaposnia magának, amilyet csak keveseknek. Több mint hatvan filmben és egy rakás sorozatban szerepelt, amelyekért be is. Kate Winslet a ciklusához igazítja a sminkelést. marieclaire.hu 12 órája. Sophie Marceau fantasztikusan néz ki a cannes-ban. nlc.hu 17 órája. Harry és Meghan üzentek a royal-fanoknak. cosmopolitan.hu 17 órája Nagy szerencse, hogy mi egymásra találtunk. Korábban Chloé Zhao, Kate Winslet és Anthony Hopkins is díjat kapott Torontóban pályafutása elismeréseként. A TIFF szeptember 9. és 18. között zajlik majd a fesztivál hagyományos mozijaiban, Toronto belvárosában. Film torontói filmfesztivál Denis Villeneuve. Ezek is érdekelhetnek. hirdetés

Video: Sorozatajánló: fantasztikus krimi érkezett Kate Winslettel

A virág románca - PORT

Kate Winslet 10 filmje, melyet nem szabad kihagyni - Mafab

Kate Winslet - A beavatott. A forgatás során Kate az 5. hónapban járt, így a sötét színű ruhák, és a gondosan kiválasztott kameraállások segítették elbújtatni a növekedő pocakját. A szülés után fejezték be a további jelenetek felvételét, ugyanis már nagyon nehéz volt láthatatlanná tenni a hasát Kate Winslet. Ha most te is meglepődtél azon, hogy Kate Winslet felkerült a listára, akkor nem vagy egyedül! A színésznő nagyon keveset beszél a magánéletéről, ezért szinte senkinek nem tűnt fel, hogy már háromszor volt férjnél. Először a rendező, Jim Threapletonhoz ment hozzá 1998-ban, három évig voltak házasok Ekkor segített neki Kate Winslet és Leonardo DiCaprio, összegyűjtöttek 300 ezer fontot, így az asszony részt tudott venni egy immunterápián Németországban. Öt év küzdelem után azonban most vasárnap feladta a harcot Gemma. A sztár összetört, amikor megtudta, meghalt az asszony Bitsey Bloom (Kate Winslet), a helyi lap újságírója azonnal lecsap a témára. Ám sokkal többet kap, mint egy interjút: feladatot. A halálraítélt ugyanis elmeséli neki egész életét és részletesen vall arról az összeesküvésről, amelynek következtében most halálba küldik

Kivégzése előtt azonban üzen egy karrierista újságírónőnek (Kate Winslet), hogy három nap, egy-egy órában interjút adna. Bitsey meglepetésére azonban a férfi a börtönben azt a feladatot is rábízza, hogy derítse ki, mi is történt valójában. A film során Gale mesél, Bitsey nyomoz, eközben pedig feltárul a különös. A széria főszerepét Kate Winslet játssza (Fotó: HBO) Gyilkosság történt Pennsylvania állam egyik idillinek tűnő kisvárosában. A zárt közösséget érthetően felkavarja az esemény, hiszen távol a civilizáció zajától nem sok minden történik a világ eme eldugott szegletében. Az Easttowni rejtélyek című krimisorozat. SOROZAT HÍREK - A minisorozat főszerepében Kate Winsletet láthatjuk, mint Mare Sheehant, egy pennsylvaniai rendőrt, aki egy helyi gyilkosság ügyében nyomoz, miközben saját élete összeomlik. Az Easttowni rejtélyek egy összetartó közösség sötét oldalát tárja fel, és hitelesen mutatja be, hogy a családunk és múltbeli tragédiák hogyan határozhatják meg a jelenünket Az Easttowni rejtélyek Pennysylvania állam egyik kisvárosának zárt közösségében játszódik, ahol egy helyi nyomozó, Mare Sheehan (Kate Winslet) próbál egy gyilkosság végére járni, miközben a saját élete is éppen darabokra hullik szét Harry Styles élete legpikánsabb szexjelenetei előtt áll. Legújabb filmjében igazi kihívást jelent majd a meztelenkedés és a szex, de nem aggódunk, hogy Harry Styles ne lenne ebben a mozijában is zseniális. 2021.04.22. 12:04. bulvár david dawson film Harry Styles mozi. Cosmopolitan.hu

„Te is olyan szerencsétlen vagy, mint ők - Végéhez

Kate Winslet ismét leforgatta a Titanicot vagy mi van? Nézd meg az új romantikus film előzetesét. Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel! Van benne jégpáncél és katasztrófatörténet dögivel. A színésznő azt nyilatkozta, hogy hátborzongatóan ismerősek voltak a forgatási körülmények, például nagyon. Kate Winslet és volt férje, Jim Threapleton a lányukkal, Miával 2002-ben (Fotó: Antony Jones/Getty Images) Mia egyébként édesanyja első házasságából született, édesapja Jim Threapleton színházi rendező. Kate második volt férje az úgyszintén direktorként dolgozó Sam Mendes, közös gyermekük a Joe nevet kapta

Ki tünteti el a tinilányokat a kisvárosban? - Kate Winslet

Kate Winsletnek rosszul kell kinéznie - a színésznő

Az élet állati rövid, most kell élni - mondja a ma 45

Kate Winslet is azt mondta, hogy azért ilyyen siker és kritikai elismerés után azért elgondolkodik az ember, és a sorozat készítője már elő is jött pár ötlettel. Hogy Winslet visszatérne egyáltalán, nos, az is kérdéses. Ő úgy fogalmazott, hogy nem tudja, hogy képes lenne-e még egyszer megformálni ezt a karaktert, mert. Nagyon jól tudjuk, hogy a hollywoodi színészek között gyakran alakulnak ki barátságok és szerelmek, de ezek általában nagyon is rövid életűek. Természetesen mindig vannak kivételek, ilyen például a Titanic két főszereplőjének barátsága. Leonardo DiCaprio és Kate Winslet immáron 24 esztendeje elválaszthatatlanok. Mindkét színész hatalmas népszerűségnek örvend a. Kate Winslet a Titanicban volt partnere Leónak és azt mondta róla: Ő a legszebb férfi a Földön Jellemzi az akkori hangulatot, amely kialakult Leonardo DiCaprio körül, hogy a People magazin a világ legszebb emberei közé választotta Kate Winslet összetört nyomozót alakít az új HBO Max sorozatban. 2021.03.24. 2021.03.24. Az Oscar-díjas Kate Winslet és az Emmy-díjas Guy Pearce főszereplésével készült Easttowni rejtélyek (Mare of Easttown) április 19-én az HBO Max mellett a hazai HBO GO -ra is megérkezik. Az Easttowni rejtélyek (Mare of Easttown) című. Easttowni rejtélyek 1.évad data.hu. Év: 2021 - ???? Az Easttowni rejtélyek című sorozat Pennysylvania állam egyik kisvárosában játszódik, ahol egy helyi nyomozó, Mare Sheehan (Kate Winslet) próbál egy gyilkosság végére járni, miközben magánéleti konfliktusainak köszönhetően a saját élete is éppen darabokra hullik szét

Kate Winslet régóta várt átívelő szálas HBO-s krimisorozata, az Easttowni rejtélyek nemsokára végre megérkezik.. A történet egy kisvárosi nyomozóról szól, aki egy helyi gyilkossági ügyben kezd el dolgozni, amikor saját élete is széteső félben van.Egy kis közösség sötét oldalát mutatja majd be a széria, és azt, hogy a múltunk, traumáink miképp határoznak meg. Kate Winslet vad csoda, mint egy kisvárosi pennsylvaniai nyomozó, akinek rendetlen élete nem riasztja el a munkától. Kate Winslet Easttown kancája az HBO krimi drámájának első nézetében (VIDEO) A limitált sorozat egy kis pennsylvaniai közösség köré összpontosít, néhány sötét titokkal Hát persze, hogy Winslet ott volt, amikor DiCaprio nyert! - Megígérte. A két színész gyönyörű párt alkotott Tinisztár volt, igazi hős lett. Leonardo DiCaprio titkos élete. Talán két évtizede még nem gondoltuk volna, hogy a siheder hősszerelmes Jack a világ egyik legbefolyásosabb környezetvédőjévé válik, pedig Leonardo DiCaprio már a 90-es évektől tanulmányozta a klímaváltozást és az óceánok életét. A színész nemrég. Sajnos nincs találat. Ellenőrizd a betűzést vagy próbálkozz más kulcsszóval. Mi ezeket ajánljuk. Össze

traile Kate Winslet játéka tetszett, Spacey talán lehetett volna jobb is. 2008-10-04 21:57:56 Golyo (3) #12 Ez a sztori borzalmasan egyszerű volt, sajnos. Valószínűleg többre értékelném a filmet is, ha nem a film harmadánál jövök tisztába az egész hátralevő történettel Leonardo DiCaprio Hollywood egyik legbámulatosabb fejlődéstörténetét mutatta be, hiszen első komolyabb filmes szerepétől, a 93-as Gilbert Grape-től a könnyekig megható Titanic-ban nyújtott alakításán át - ami miatt a 90-es évek igazi szívtiprójának számított -, eljutott a legzseniálisabb szerepekig is, míg végül a környezetvédő mozgalom egyik legkiemelkedőbb.

Kate Winslet első csókját egy lánnyal váltott

David Gale élete | MédiaKlikkIris - Egy csodálatos női elme (2001) | Teljes filmadatlapMennyei teremtmények / Heavenly Creatures (1994) | MAFAB